Ingen frygt for udfordringer |Daly-bil, der starter BMS, har bestået den strenge test!

Som en virksomhed i branchen, der bemærkede de faktiske smertepunkter på lastbilscenen meget tidligt og udførte tilsvarende forsknings- og udviklingsophobning, har Daly insisteret på at spore brugeroplevelsen og løbende forbedre produktets ydeevne fra den foreløbige undersøgelse og R&D af bilens start beskyttelse bord til det aktuelle produkt varmt salg.

Denne gang gik Daly dybt ind i brugsscenen for lastbiler for at teste produktets stabilitet.Testen udføres fra seks niveauer: i det øjeblik køretøjet startes, i det øjeblik køretøjet slukkes, i det øjeblik køretøjet accelererer, i det øjeblik køretøjet decelererer, og køretøjet parkeres.

Lev op til forventningerne, Daly bilstartbeskyttelsestavlen har opnået fremragende ydeevne på alle niveauer, og selv når den øjeblikkelige startstrøm er så høj som 1200A, fungerer Daly bilstartbeskyttelsestavlen stadig pålideligt.

Daly er altid overbevist om, at gode produkter kan modstå strenge tests, og kun produkter, der kan bestå strenge tests, kan kaldes høj standard og høj kvalitet.Fra produktforskning og -udvikling til produktionsproces til eftersalgsservice investerer Daly løbende kapital, teknologi og personale, blot for at give hver bruger den bedste produktoplevelse.

Daly bilstartbeskyttelsestavle er et produkt specielt udviklet af Daly til strømforsyning til bilstart, strømforsyning til parkeringsklimaanlæg, strømforsyning til skibsstart osv. Reager professionelt på den super store strøm i det øjeblik, bilen startes (kan modstå spidsbelastningen) strøm på 1000-2000A i 5-15 sekunder);den har en stærk startfunktion med én knap, som kan realisere nødstrømforsyning i 60 sekunder, med innovativt og praktisk produktfunktionsdesign, Dette er fordelen ved Daly.

Daly bilstartbeskyttelsestavlen har været meget anerkendt, siden den blev lanceret.Bag denne anerkendelse insisterer Daly på løbende at øge R&D-investeringer hvert år og innovativ teknologi, kun for at udvikle de bedste produkter;uanset hvilke problemer kunderne støder på, når de bruger produkterne, vil Daly professionelle team altid håndtere dem så hurtigt som muligt.

Kontinuerlig høj F&U-investering og teknologisk innovation er grundlaget for Dalys vækst.Overholdelse af det "forbrugercentrerede" brugerkoncept guider Dalys retning.

Daly fortsætter med at udvikle sig inden for innovativ teknologi.For brugere af lithiumbatterier vil det klatre til toppen af ​​videnskab og teknologi, løbende forbedre produktkvaliteten, genopfriske innovationshøjden for batteristyringssystemindustrien og fremme industrien for at opnå udvikling af høj kvalitet.


Indlægstid: Jun-04-2023